Učitavanje

Usluge

Sve vulkanizerske usluge na Vašoj adresi

Tokom 15 godina iskustva prikupljali smo iskustva naših mušterija i došli smo na ideju da Vam maksimalno olakšamo sve vezano za vulkanizerske usluge. Tako je nastao mobilni vulkanizer.

Najčešći odgovor naših mušterija na pitanje kako da poboljšamo naše usluge bio je da bi sve bilo znatno lakše ako oni ne bi morali da idu kod vulkanizera. Odlučili smo da Vas poslušamo.

Osnovne usluge gde vam mobilni vulkanizer može biti itekako od koristi jesu:

  • Hitne intervencije
  • Zamena guma
  • Hotel za gume

Šta su hitne intervencije?

Pukla Vam je guma u toku vožnje, a nemate rezervni točak, niti način da na mestu zakrpite gumu. Možda ne znate da zamenite gumu, ili niste sigurni i ne želite da rizikujete. Možda sve to znate, ali je sigurnosni šraf toliko jako zategnut da ne postoji način da ga odvrnete (dešava se i najvećim znalcima). Možda vam se nezgoda sa gumom desila u mrklom mraku u toku sitnih noćnih sati - daleko od kuće

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih Vam je mobilni vulkanizer najpotrebniji.

Umesto da vozite sa neispravnom gumom i napravite još veću štetu, ono što treba da uradite jeste da pozovete nas. Telefonom ćemo vam dati procenu štete i doći DO VAS u NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU u bilo koje doba noći ili dana, na bilo kojoj lokaciji (možete nam čak poslati i lokaciju putem vibera). Mobilni vulkanizer je opremljen svom opremom koju koriste i tradicionalni vulkanizeri. Budite uvek bezbrižni u vožnji.

Zamena guma je obavezna bar jednom godišnje.

Mobilni vulkanizer Vam nudi usluge demontaže, montaže i balansiranje guma na Vašoj adresi. Ukoliko niste kupili nove gume, ne brinite! Prema Vašem uputstvu, mi ćemo ih za Vas kupiti, dostaviti i zameniti, a na vama je samo da nam pokažete koji je auto u pitanju

Sezonska zamena guma je obavezna zakonon.

Prema zakonskom Pravilniku (član 113) – od 1. novembra do 1. aprila. Zimske gume vam u pomenutom period omogućavaju bezbedniju vožnju, a ukoliko nemate zimske gume, možete platiti zakonsku kaznu koja nije zanemarljiva. Mnogo puta se desi da neko ne stigne da obavi zamenu guma na vreme, što je u današnje vreme potpuno razumljivo – zbog obaveza, radnog vremena i mnogih drugih razloga. Da ne biste brinuli o sezonskoj zameni guma, mobilni vulkanizer dolazi do vas, i na Vašoj adresi obavlja se zamena sve četiri gume. Ovo je posebno važno ukoliko je put klizav ili zavejan snegom. U tom slučaju mnogi vozači odlučuju da ne voze uopšte. Više ne mora biti tako, pozovite nas i vozite bezbedno čak i kad je klizav kolovoz. Kada imate naš telefon pri ruci – sneg vas više ne može iznenaditi.

Naš Hotel za gume štedi Vam vreme i prostor

Nakon što je uspešno izvršena zamena pneumatika, često pitanje je kako i gde se oni čuvaju. Kako bi očuvali sezonske gume, naš hotel za gume vam je uvek na raspologanju. Ukoliko se gume ne čuvaju na pravi način, one mogu propasti, popucati ili izgubiti na kvalitetu, što može doneti dodatne troškove i neprijatnosti. Ukoliko nemate prostora, ili ne znate kako se najbolje čuvaju gume, mi ćemo to učiniti za vas. Najbolje od svega je što mobilni vulkanizer odnosi gume sa vase lokacije, priprema ih za čuvanje i čuva u uslovima koji su najbolji za očuvanje guma van vožnje (suv prostor, umerena temperatura, bez direkne sunčeve svetlosti...). Nakon promene sezonskih guma ocenimo ispravnost za sledeću sezonu, obeležimo poziciju guma, adekvatno ih očistimo i ostavimo za sledeću sezonu - bez brige Vaše gume su na sigurnom! Ne dozvolite da vas boli glava kada dođe vreme za zamenu guma, već pozovite vaseg mobilnog vulkanizera – NIZ!